U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Dit zijn de voordelen van de Immo Fixed makelaars

Scroll down

Wat zijn de voordelen VAN WERKEN MET Immo Fixed ALS makelaar?

Laten we meteen met de deur in huis vallen. Immo Fixed verzekert je van de beste verkoopwaarde, de snelste verkoop en volledige gemoedsrust. Weinig redenen om een ander type vastgoedmakelaar te kiezen, toch? 

Eens je de knoop hebt doorgehakt om je woning te verkopen, volgen er nog veel belangrijke beslissingen. Hoe bepaal je de vraagprijs? Schakel je hulp in bij de verkoop? You name it. In dit artikel vind je enkele tips om deze beslissingen makkelijker te maken. Spoiler alert: Immo Fixed makelaar inschakelen is altijd een goed idee!
 

3 mogelijkheden om de verkoop van je huis te organiseren

Wie z’n pand wil verkopen, heeft 3 mogelijkheden:
 1. Doe-het-zelf

  Je woning zelf verkopen is geen walk in a park. Mocht dat wel het geval zijn, waren er niet zoveel gespecialiseerde vastgoedkantoren. Het vraagt dan ook veel tijd en energie om het goed te doen. Lees: om snel de optimale prijs te krijgen voor je huis. Vraag je dus goed af: heb ik wel voldoende tijd om mijn woning online te promoten, bezoekersdagen te organiseren, alle attesten aan te vragen, te onderhandelen over de prijs en dergelijke? Zie je het zitten om zelf je woning te verkopen? Download dan zeker ons e-book vol praktische tips om de hoogste prijs voor je woning te krijgen.
 2. Via de notaris

  Dat kan uit de hand of via Biddit :
  • Uit de hand betekent dat de notaris een verkoopdossier opstart via een advertentie. Je betaalt hem daarvoor 1 à 2% kosten. Onthoud: een notaris is geen verkoper. Huizen verkopen is zeker niet z’n core business.
  • Via Biddit verkoop je je huis online via opbod. Het is eigenlijk de online versie van een openbare verkoop. De kosten zijn afhankelijk van hoeveel bezoekdagen je wil en hoeveel publiciteit je rond de verkoop wil maken. Je bespreekt dit vooral best met je notaris.
 3. Via een makelaar

  De eenvoudigste en snelste weg naar een vlotte verkoop gaat dan ook via een gespecialiseerde vastgoedmakelaar. Een makelaar garandeert je de beste ondersteuning op vlak van:
  • De optimale verkoopprijs dankzij een goede kennis van de lokale markt en hun onderhandelingsskills,
  • Aantrekkelijke marketing via kanalen die jouw toekomstige koper bereiken, en
  • Betrouwbaar advies, onder andere rond juridische kwesties. Een makelaar is dus de beste keuze wanneer je zonder veel gedoe een goede prijs wil krijgen voor je huis.
  Aan die expertise hangt uiteraard een prijskaartje vast.
 

De commissie voor je vastgoedmakelaars

Vastgoedmakelaars bieden hun diensten aan op basis van verschillende tarieven. Het spectrum gaat van percentages op de verkoopprijs tot een vooraf afgesproken bedrag, met allerhande constructies daartussen en combinaties van de twee.
 

De gemiddelde kost van een vastgoedmakelaar

De Belgische Mededingingsautoriteit stelde in een grootschalige bevraging vast dat het gemiddelde tarief van een makelaar in België rond de 3.63% (inclusief btw) op de verkoopprijs van de woning schommelt. Bij Immo Fixed betaal je tussen de 2,42% en 3,63% commissie. 

Het volgende voorbeeld schetst duidelijk het verschil: De gemiddelde verkoopprijs van een woning bedroeg zo’n € 314.700 in de eerste helft van 2022. Bij een commissie van 3,63% op de verkoopprijs is dat een bedrag van €11.424. Verkocht Immo Fixed de woning, was het bedrag €7.615 geweest. €4.000 verschil!
Wij geloven dat het anders kan en moet. Namelijk via een ervaren team en gespecialiseerde aanpak.

À la carte met Immo Fixed

We werken het liefst à la carte: samen met jou het menu opstellen dat het beste bij je past. Dat hangt af van jouw unieke situatie. Is je woning geschikt voor knappe dronebeelden zoals in deze prachtige langgevelhoeve in Rumst. Een op maat gemaakte video, all-the-way social media campagnes, 3D Matterport virtuele rondleiding en zoveel meer zijn de mogelijkheden.

Welke optie het uiteindelijk ook wordt, je krijgt sowieso de volledige Immo Fixed service: vlotte communicatie, advies van experten en snelle opvolging. 
Geen kleine lettertjes, geen onaangename verrassingen.
 

Immo Fixed is...

1. Betaalbaar

Voor Immo Fixed is de klantenrelatie veel meer waard dan de transactie alleen. Daarom zoeken we graag naar de beste opties om je pand in de kijker te zetten. De prijs die daarbij hoort spreken we op voorhand af. Vaak gaat het om een percentage van de verkoopprijs.
 

2. Digitaal

Een woning bezoeken zonder tussenkomst van een makelaar? In de digitale wereld van Immo Fixed kan dat. Meer nog: je consulteert alle documenten (al gehoord van het asbestattest?) die bij een pand horen, bekijk hoe de stand van de zon de sfeer in huis bepaalt én plan een bezoek aan de woning. Allemaal mogelijk via deze website. 

Betekent die focus op online automatisch ook minder service offline? Helemaal niet! Integendeel: we go the extra mile. Professionele foto’s, bezoekdagen. een luxe pandmagazine... Maar vooral: betrokken makelaars die snel antwoorden op je vragen.
 

3. Transparant

Van addertjes onder het gras zijn wij geen fan. We geloven er sterk in dat transparantie de basis is van een goede klantenrelatie. Zowel rond onze fee als rond onze service.
 

De Immo Fixed approach

Full option service

We verkopen jouw eigendom en gaan full-option op alle vlakken. Naast een accurate berekening van de verkoopwaarde van je pand, nemen we typische verantwoordelijkheden zoals administratie op ons. Maar er is meer. We blinken namelijk ook uit op vlak van juridisch advies en marketing. Zo werken onze in-house marketeers een multi-channel campagne uit om jouw pand online in the spotlight te zetten. 
 

24/7 bereikbaar

Onze advieslijn staat 24/7 klaar voor je klaar met een antwoord op al jouw vragen. Of je nu koper of verkoper bent, wanneer je maar wil boek je een afspraak in onze agenda via de website. De bevestiging van de afspraak met één van onze ervaren makelaars komt meteen in je inbox terecht. 

Mee zijn met de laatste digitale trends is voor ons heel belangrijk. We hebben ze dan ook doorheen onze hele dienstverlening verweven. Het maakt ons heel efficiënt zonder dat we de persoonlijke touch verliezen. Big data, een gebruiksvriendelijk biedingsplatform, handtekenen via Itsme… Het maakt niet alleen ons leven maar vooral ook dat van onze klanten een stuk makkelijker. 
 

Complete marketingcampagne

Voor de marketing van je woning gaan we above and beyond:
 • Professionele foto’s, drone-shots en een video van jouw woning
 • Virtuele Matterport 3D-tour: dankzij een scan van je woning met gespecialiseerde apparatuur, creëren we een immersive tour door het pand
 • Een pandmagazine  waarin we jouw woning prachtig in beeld brengen. Een luxueus magazine op dik papier gedrukt. Daarin vinden potentiële kopers foto’s, informatie over het pand, EPC-waardes en een link naar de video’s. Een tastbare indruk om mee te nemen en te blijven bij wegdromen.
 • Een virtuele kaart die de stand van de zon ten opzichte van je woning toont op elk moment van de dag
 • Bezoekdagen organiseren om je hiervan te ontzorgen
 • Geïnteresseerde kopers opvolgen
 • Promotie via een ruim arsenaal aan kanalen, inclusief gerichte advertenties op Google en social media
Wij bieden the full package aan een interessant tarief.
Zit je na het lezen van dit artikel met vragen? Of ben je volledig overtuigd en klaar om je woning met ons te verkopen? Neem dan contact op!
 

Vragen voor één van onze experts?

Neem contact op met ons en we helpen je graag verder!

Contacteer ons
Sluit menu Immo Fixed