U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

WIJ STARTEN VANUIT ONZE KERN

We verkopen, jouw woning sneller en voor een hogere prijs.

1. DIGITAAL

We zijn de nummer 1 in digitalisatie met onze vooruitstrevende technologie. Dit zit in heel onze dienstverlening verweven. We zetten volop in om het jou als verkoper en ook voor de kopers zo laagdrempelig en eenvoudig mogelijk te maken. Big data, artificial intelligence, een intuïtief digitaal biedingsplatform, juridisch ook digitaal alles in orde kunnen brengen via bijvoorbeeld itsme en een digitale agenda zitten diep in ons DNA.We worden niet voor niets een Proptech Digital Marketing Real Estate Agency genoemd. Fancy, we know. 

Net dankzij het automatiseren van marketingcampagnes, transacties, ondersteunende taken en nog zoveel meer kan ons team zich concentreren op strategische kwesties zoals de verkoop van jouw woning.

2. MULTIDISCIPLINAIR TEAM

We werken met een team dat top notch professioneel is en in verschillende domeinen de nodige 15j+ ervaring heeft opgebouwd gedurende hun carrière. Ook expertise buiten de vastgoedsector trekken we graag binnen om zo een open blik en vernieuwingen te gaan doorvoeren. Naast vastgoedexperts hebben we ook de nodige marketingmanagement skills, communicatie & media expertise, juridische en technische kennis in huis. 

Dit allen komt te goede voor om jouw woning te laten uitspringen en snel een koper te kunnen matchen voor de maximale prijs.

Wist je dat onze bestuurder Duncan meer dan 1.000 panden heeft verkocht? 

3. EXCLUSIEF EN UITGEBREID PAKKET

Ons pakket is zeer exclusief en uitgebreid waarbij we ons sterk onderscheiden. Hoe doen we dat? 

  • We zetten hoog in op onze dienstverlening waarbij we een onbeperkte advieslijn openzetten. 
  • We gaan full option wat externe communicatie en mediakanalen betreft. 
  • Je woning wordt op en top in beeld gebracht waarbij jij tijdens de onderhandeling naar de maximale droomprijs en juridische afhandeling kan relaxen. 
  • Transparant, kwalitatief en toch voordelig gezien we veel zaken automatiseren.
De combinatie van digitalisatie, een team van experten in verscheidene domeinen en een uitgebreid pakket met de juiste tools is vandaag nodig om voor jouw woning de beste prijs te krijgen. Ga niet voor minder. Be smart & choose Immo FIXED.

Yes, ik wil alles weten over jullie aanpak en tarief

LET’S MEET

We ontmoeten elkaar vooral bij jou omdat we zo de juiste verkoopprijs kunnen bepalen van jouw woning.
 
Onze missie? Dat jij kan relaxen terwijl wij jouw woning sneller en voor een hogere prijs verkopen met onze unieke expertise en skills. Wil jij dit ook? Dan heb je de juiste expert gevonden. Wij bespreken graag jouw dromen en plannen.

Klaar om een schatting in te boeken, een vraag te stellen, gedachten uit te wisselen of zelf de beste customer ervaring mee te maken? Ons team staat altijd voor jou klaar. 

Plan hier je kennismakingsgesprek in onze digitale agenda

Tot binnenkort, 
Team immo FIXED
Duncan & Dominique | Bestuurders 

Terug naar boven
Sluit menu Immo Fixed