U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Sit back & relax,
ons topteam ontzorgt je volledig

Immo Fixed levert een professionele service met een multidisciplinair team dat meer dan 15 jaar ervaring kan voorleggen.
Scroll down

Wil je je woning verkopen?

Met Immo Fixed hebben we alle ervaring in huis om voor jou de beste deal op een leuke manier te bekomen. Onze bestuurder Duncan is 1 van de topmakelaars uit Vlaanderen. Onze andere bestuurder Dominique, marketing & mediaexperte met een grote bagage aan managementervaring, wordt bijgestaan door een interne marketingafdeling om zo je woning succesvol te verkopen. Dit alles in combinatie met een verregaande digitalisatie zorgt ervoor dat we de ideale match zijn om je woning te verkopen.

Ontdek meer over de sterktes van ons team hieronder.

Ontdek onze aanpak

Ontdek ons team

Wij willen de beste zijn. Niet noodzakelijk de grootste. Vind je dat straf? Wij niet, hierdoor zal je steeds kunnen samenwerken met ervaren profielen en geen starters. Lees hieronder de sterktes van onze teamleden en wat we voor jou kunnen betekenen.

Duncan Van Reck

Duncan Van Reck

Bestuurder Immo Fixed
Diploma Vastgoedmakelaar
15 jaar ervaring in vastgoed met ook eigen bedrijf met 4 kantoren
vastgoedexpert, sales, juridisch, IT, management
We kunnen zeggen dat Duncan met zijn 15 jaar ervaring in vastgoed van aanpakken weet. Hij verkocht in zijn carrière meer dan 1.000 panden en won Huizenjagers in 2019.

Altijd gedreven en gemotiveerd verkiest hij, als verkoper pur sang, steeds de persoonlijke aanpak en vormt met zijn verkopers een hecht team. Een woning verkopen doe je niet elke dag en hij zorgt ervoor dat je dit als een zeer relaxed proces kan meemaken. 

Zelf is hij actief investeerder in vastgoed en weet als geen ander goede deals te vinden.

Wil je de waarde van jouw woning kennen of heb je andere vastgoedvragen? Hij helpt je met plezier verder!
Dominique De Pesseroy

Dominique De Pesseroy

Bestuurder Immo Fixed
Master TEW - Magna cum laude
12 jaar ervaring in mediasector als hoger kaderlid | tevens bestuurder van Assulab
management, marketing, media, communicatie, financiën, IT
Dominique is net als Duncan bestuurder van Immo Fixed. Ze vertoefde 12 jaar in de mediasector als hoger kaderlid en heeft een master Toegepaste Economische Wetenschappen op zak.

Zij werkt de globale marketingstrategie van Immo Fixed uit alsook de media en marketingaanpak van de woningen die te koop zijn aangeboden. Zo zorgt ze ervoor dat elk pand de juiste doelgroep bereikt via on- en offline kanalen om een succesvolle toevloed van geïnteresseerde kopers te creëren.

Naast deze functie is ze ook bestuurder van Assulab waar ze ondernemers en KMO’s verder helpt met hun bescherming en vermogensaangroei. Zowel voor die klanten als voor haar eigen vastgoedaankopen zoekt ze onder andere de beste manier om het aankopen van vastgoed te financieren.

Met plezier helpt ze verder met jullie vastgoedvragen. 

Lotte Poels

Stagiaire vastgoedmakelaar
Bachelor Immobiliën en Verzekeringen
Vastgoedexpert
Mijn naam is Lotte. Ik ben opgegroeid in Beerse en hier nog steeds woonachtig. Naast het vastgoed spendeer ik mijn vrije tijd graag in het bos met mijn hond of een terrasje met mijn vrienden. 

Met een diploma als vastgoedmakelaar op zak van de hogeschool Thomas More deed ik al een eerste ervaring op bij een collega-makelaar. Bij Immo Fixed zal ik mijn vastgoedskills ten volle inzetten en jou helpen bij de waardebepaling van je woning, het succesvol verkopen van je woonst alsook alle juridische afhandelingen die daarbij horen. Ook de zoektocht naar een woning kan ik mee in goede banen leiden vanuit ons uitgebreid klantenbestand.

Voor mij is een goede babbel en eerlijkheid zeer belangrijk bij de verkoop van uw woning. Bij mij kan je terecht voor al je vastgoedtransacties in de regio Malle, Beerse, Lille, Zandhoven, Rijkevorsel en Vorselaar.

Wens je een schatting van je woning of heb je bepaalde vastgoedvragen, aarzel dan niet om mij te contacteren.


 
Sophie

Sophie

Professionele vastgoedfotografe
interieur- en exterieurfotografie, 3D beelden, grondplannen, Matterport, virtuele rondleiding
Gilles

Gilles

Drone & Camera operator
Unieke vastgoed video content met FPV drones
Mélissa Lafarque

Mélissa Lafarque

Graphic Designer
design van ads, social media, branding van immo Fixed

Jouw foto hier?

Herken jij jezelf in onze gezamenlijke ambitie en wil je een ster worden in de vastgoedwereld?

Wil jij jouw passie voor vastgoed omzetten in een succesvolle carrière? Ben jij klaar om de kneepjes van het vak te leren en mee te werken aan spannende vastgoedprojecten?

Dan hebben wij dé vacature voor jou!

Check hier onze vacatures

Onze partners

Assulab

Onze partner Assulab heeft specifiek voor zelfstandigen, bedrijfsleiders en KMO's een interessant aanbod ter beschikking. Zij zorgen ervoor dat u met gemoedsrust kan ondernemen terwijl zij zich ontfermen en u ontzorgen over de vermogensopbouw en bescherming van uzelf, uw gezin en uw bedrijf.

Voor onze zelfstandige klanten is dit zeer interessante piste om voordelig aan vastgoedfinanciering te doen.

Vastgoedexperts

Onze partner voor het plaatsen van onze grote, knappe V-borden en de EPC- en elektrische keuringen is vastgoedexperts.

Skarabee

Deze partner voorziet onze vastgoedsoftware en kan zo mee zaken vereenvoudigen waardoor we efficiënt en succesvol jouw pand kunnen verkopen.

Sluit menu Immo Fixed