U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Hi future Immo Fixed Ambassador!

Scroll down

Ben jij ook zo iemand die als je echt content bent, je niet anders kan dan je enthousiasme van de daken te schreeuwen? Je bent zeker niet de enige. Immo Fixed klanten zijn ook zo. Zo content zelfs dat ze onze Immo Fixed Ambassadors werden.

Waarom?

Heel simpel!

De Immo Fixed approach

Onze klanten krijgen waar voor hun geld: een kwalitatieve totaalservice voor een succesvolle verkoop van hun pand. Dat lees je goed. Alles wat je mag verwachten van een vastgoedmakelaar – en nog een beetje meer - want wij gaan voor elke klant the extra mile.

What’s the catch?

Niks! Geen addertjes onder het gras. Geen kleine lettertjes. Niks van dat.

Wel correct advies, een uitgebreid schattingsverslag, juridische kennis en onderhandelingsskills aan een buitengewoon scherpe prijs.

Alle details over je woning verkopen via Immo Fixed lees je hier.

Wat maakt Immo Fixed anders?

 • We hebben in onze carrière meer dan 1.000 panden succesvol verkocht 
 • Ons team bestaat enkel uit ervaren BIV-erkende makelaars
 • Dankzij onze in house marketing specialisten zetten we campagnes op maat op voor elk pand in ons portfolio
 • Onze digitale tools zijn gebruiksvriendelijk en tijdbesparend. Van online een afspraak maken over online handtekenen van documenten via itsme tot ons biedingsplatform.
 

Immo Fixed Ambassador worden

Als Immo Fixed Ambassador raad je onze services aan bij je vrienden, familie en kennissen die hun woning wensen te verkopen.
 
Jij helpt een lokale vastgoedmakelaar aan een nieuwe klant en je vriend aan de beste verkoopprijs voor zijn woning.

What’s in it for you?

Elke nieuwe lead die jij bij ons aanbrengt, verzilver je in een waardebon van €250 bij de verkoop van het pand. Een waardebon van Wijnegem – Shop Eat Enjoy, trouwens. Voldoende budget om jezelf te verwennen. Of je spaart enkele bonnen voor een grotere aankoop zoals een nieuwe smartphone of laptop.

Heb je een ondernemingsnummer en lijkt ons Ambassador Programme je wel iets om uit te bouwen tot een extra side-hustle? Dan stuur je misschien liever een factuur i.p.v. een waardebon te ontvangen. Ook dat kan! Wij bezorgen jou alle info die op de factuur hoort na het verlijden van de akte.
 

Zo word je Immo Fixed Ambassador

 1. Registreer je als Immo Fixed Ambassador door dit formulier in te vullen. Heb je al enkele leads en panden in gedachten, kan je ze hier alvast doorgeven. Duid in het formulier ook aan of je een digitale of papieren versie van het promopack wenst. 
 2. Maak gebruik van het digitale promopack om je positieve ervaring met Immo Fixed op social media te delen. In het promopack vind je posts, stories en persoonlijke links. Gebruik steeds je persoonlijke link zodat wij kunnen zien welke leads van jou komen. 
 3. Deel de brochures en het promomateriaal uit het papieren promopack uit aan al wie z’n woning wil verkopen. Wie weet maak je er wel een lucratieve side hustle van!
 4. Maak een afspraak om een bezoekje te brengen aan ons kantoor in Zoersel. We leren je graag beter kennen en vertellen je alles over onze missie en visie. Neem na je bezoek ook je promopakket meteen mee naar huis.

De voorwaarden 

 • Wij beoordelen de lead op basis van de regio en de verkoopbaarheid van het pand alvorens de deelname aan het Immo Fixed Ambassador Programme te bevestigen. Een lead doorsturen betekent dus niet dat je automatisch bent ingeschreven in het Ambassador Programma. 
 • Je ontvangt 1 waardebon van €250 om te besteden bij Wijnegem Shop Eat Enjoy per verkochte woning van een nieuwe lead die nog niet bij ons bekend was. 
 • De waardebon van €250 wordt uitgegeven na het verlijden van de notariële akte. Dit is het moment waarop de woning effectief is verkocht. Meestal is dit ongeveer 4 maanden na verkoop al kan dit afwijken door aanpassingen van de koper of de verkopende partij. 
 • Het is mogelijk om de waardebonnen te accumuleren. 
 • Deze actie kan herhaaldelijk worden ingezet indien aan de voorwaarden wordt voldaan. 
 • Als Immo Fixed Ambassador neem je enkel deel aan ons ambassadeursprogramma. Je bent niet verbonden aan ons bedrijf, je voert geen makelaarsactiviteiten uit en je hoeft ook geen BIV-erkenning te hebben. Elke lead die je doorgeeft zal één van onze erkende makelaars zelf bezoeken.
 • Jij bent als Immo Fixed Ambassador enkel een tipgever en geen “vastgoedaanbrenger”
 
Kriebelt het om Immo Fixed Ambassador te worden? Da’s helemaal top! 

Vragen voor één van onze experts?

Neem contact op met ons en we helpen je graag verder!

Contacteer ons
Sluit menu Immo Fixed